05 jan, 2018

Voor Elkaar’, is het thema van 2018 van gemeente Emmen.
Er met elkaar een mooi jaar van maken dat is de ambitie van de gemeente Emmen. Samen sta je immers sterk en krijg je meer voor elkaar.

Daarom luidde de gemeente Emmen deze avond maar al te graag met alle genodigden het nieuwe jaar in, binnen het prachtige Atlastheater.
Genodigden konden luisteren naar de nieuwjaarsspeech van burgemeester Eric van Oosterhout. Hierbij werd bekend gemaakt wie zich Emmenaar van het jaar zou kunnen gaan noemen en werd een culturele aanmoedigingsprijs uitgereikt door wethouder Robert Kleine.

Tussen deze onderdelen door konden de genodigden genieten van zeer gevarieerde muziek, uitgevoerd door het VKSO, het orkest van de Veenkoloniën o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Werken van o.a. J.S. Strauss, J. Sibelius, B. Smetana maar ook het nog altijd populaire ‘Lord of the Dance’ en ‘Pirates of the Caribbean’, werden luisterrijk ten gehore gebracht.

Ook zong singer/songwriter Isa Zwart enkele nummers en werd op de gitaar begeleid door Rowdy Prins. Er vond tevens een fantastisch optreden plaats van het duo Eikens en Warta. Genodigden konden swingend het nieuwe jaar in met de ‘Countdown/Roxette tribute band’ dat ook deel uit maakte van deze feestelijke avond in het Atlastheater in het mooie Emmen.

En zo heeft gemeente Emmen het goed ‘voor elkaar’ om het jaar 2018 met alle vertrouwen tegemoet te treden.

foto’s: Henk Drenth

VKSO

Reageer op deze post

Geef een reactie