10 feb, 2020

Visio ‘De Brink’ en het VKSO vullen elkaar goed aan door hun activiteiten aan elkaar te verbinden. Een synergie van twee totaal verschillende organisaties blijkt een goede sociaalmaatschappelijk en culturele formule voor het organiseren van een studiedag!

De studiedag van zondag 9 februari 2020 werd gehouden op een locatie dat je niet direct zou verwachten, nl. in activiteitencentrum ‘Het Diggelhoes’, dat deel uitmaakt van Visio ‘De Brink’ in het Drentse Vries en onderdeel is van Koninklijke ‘Visio’, welke 200 jaar geleden werd opgericht en nog altijd dezelfde missie heeft: het bieden van vele diensten voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben.

Visio ‘De Brink’ en het VKSO vullen elkaar goed aan door hun activiteiten aan elkaar te verbinden. Een synergie van twee totaal verschillende organisaties blijkt een goede sociaalmaatschappelijk en culturele formule.

Het VKSO liet belangstellende bewoners een deel van de repetitie meebeleven. In hun bijzijn werden de ongekend populaire ‘Star Wars’ en de wereldwijd beroemde ‘Over The Rainbow’ uit de musical The Wizard of Oz’ gerepeteerd, samen met de veelgeprezen altmezzo Carina Vinke.

Dit alles en meer ter voorbereiding van filmconcerten in een tweetal theaters in Nederland en Duitsland.

VKSO

Reageer op deze post

Geef een reactie