22 jan, 2017

DSC_0542Het VKSO concertkoor treedt sinds 2013 succesvol op onder auspiciën van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest (VKSO).

Samen met het grote symfonische orkest heeft het VKSO concertkoor o.a. ‘Membra Jesu Nostri’ van D.Buxtehude, ‘Europese Folksongs’ van W.Dirriwachter en ‘Mis in C dur’ van F.Schubert uitgevoerd.

Het VKSO concertkoor wil graag uitbreiden en zoekt NIEUWE LEDEN!

Denkt u dat het meezingen in dit enthousiaste koor ook iets voor u zou kunnen zijn?

Kom gerust vrijblijvend langs om kennis te maken, de sfeer te proeven èn als u het aandurft om mee te zingen op 12 februari tijdens onze open repetitie dat gehouden zal worden in het Margaretha Hardenbergcultuurcentrum, Torenstraat 108 te Wildervank.

Aanvang: 14:30 uur tot 17:30 uur

De koorwerken die deze middag zullen worden gerepeteerd zijn de prachtige liederen: ‘Abendlied’ van J. Rheinberger, ‘Seal Lullaby’ van E. Whitacre en ‘Star Sonnet’ van D. Elder.

Mocht u belangstelling hebben en misschien al mee willen zingen/repeteren stuur dan een e-mail naar vkso.concertkoor@gmail.com  t.a.v. Rika Bos zodat de te repeteren koorpartijen u per e-mail zullen worden toegestuurd en u zich thuis kunt voorbereiden.

Meezingen is geheel vrijblijvend. Uiteraard bent u ook van harte welkom om uitsluitend kennis te komen maken.

Indien u zich na het bezoeken van deze repetitie besluit om aspirant lid te willen worden zal er na een korte periode een auditie volgen dat zeker niet iets om tegen op te zien, maar vooral bedoeld is om te verkennen hoe de stem klinkt.

 

 

 

VKSO

Reageer op deze post

Geef een reactie