08 jan, 2019

inkijkje eerste repetitie VKSO in theater vanBeresteyn in 2019

Het VKSO repeteerde op de eerste zondag van 2019 in theater vanBeresteyn ter voorbereiding van de Nieuwjaarsconcerten en de aankomende muzikale en verhalende voorstellingen ‘Streekgenoten’, Joden in de Veenkoloniën.

Voor de pauze werd o.a. uitgebreid gerepeteerd met de uit Duitsland afkomstige jonge dansers van Tanzstudio ‘Tanzbogen’ op de muziek van ‘Moderato con moto en finale’uit Faustballet van C. Gounod en de ‘Mars en Bloemenwals’ uit de ‘Notenkraker suite’ van P.I. Tsjaikovski.

Slechts een kleine greep uit speciaal geselecteerde en prachtige muziekwerken die op 13 januari in Haren/Ems Duitsland zullen worden uitgevoerd. Ook zal het VKSO traditioneel een geweldig Nieuwjaarsconcert uitvoeren in haar domicilie: het monumentale Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum op zondag 20 januari a.s. Lees er alles in onze agenda!

Na de pauze werd voor het eerst de indringende werken gerepeteerd voor de 5 aankomende voorstellingen ‘Streekgenoten’, Joden in de Veenkoloniën m.m.v. Bert Hadders en het Bolotny Trio. Zie: agenda voor meer informatie!

 

 

VKSO

Reageer op deze post

Geef een reactie