08 okt, 2018

Heb jij je vaker afgevraagd, hoe het zou zijn om in een groot symfonieorkest te kunnen musiceren? Lijkt het je wat om een unieke ervaring op te doen? Repeteer en musiceer mee en voer een echt concert uit met het VKSO i.s.m. het educatief orkest Educa Symfonia o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Lees meer over deze unieke kans en geef je snel op!

Heb je een passie voor het bespelen van een muziekinstrument en heb je wel zin in een onvergetelijke en leerzame muzikale ervaring? Beschik je over minimaal niveau B of heb je minstens een aantal jaren les gehad? Geef je dan nu op om een middag plaats te kunnen nemen in een groot symfonisch orkest waarbij jou een podium wordt geboden om voor een aanwezig publiek, een concert van plm. 30 minuten uit te voeren o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Bekwame orkestleden zullen jou de middag van 4 november met veel plezier begeleiden tijdens het concert.
Leeftijd speelt hierbij geen enkele rol, wel je motivatie en enthousiasme.


Om zich goed voor te bereiden, ontvangen de deelnemers van te voren toegankelijke muziekpartijen om deze thuis te kunnen instuderen, alvorens zij plaats zullen nemen naast de orkestleden van het educatief symfonisch orkest ‘Educa Symfonia’(voorheen VKSO-opleidingsorkest-vanBeresteyn) en het ‘VKSO’, het orkest van de Veenkoloniën.

Twee repetities zullen van te voren worden gehouden in Cultuurcentrum vanBeresteyn, samen met Educa Symfonia, o.l.v. dirigent Joël Smits, op vrijdagavond 19 oktober en 2 november
Nadat de deelnemers op zondagmiddag 4 november a.s., vanaf 15:00 uur de muziekwerken: A Tribute to Henry Mancini – arr. C. Custer en Slavische dansen, no. 8, van A. Dvorák en tot slot Hongaarse Dansen no.5 van J. Brahms samen met ‘Educa Symfonia’ hebben gerepeteerd, zullen zij zich met dit orkest en het VKSO o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher presenteren voor het publiek in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank. Aanvang concert: 18:00 uur
Einde concert 18:30 uur. Het concert is vrij toegankelijk, dus nodig jouw familie maar alvast uit!
Concertlocatie: Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum Torenstraat 108 Wildervank

Deelname Meespeelmiddag € 10,00 incl. muziekpartijen, consumpties en belegde broodjes
Voor meer info en/of aanmelding: b.beugels@planet.nl

Bovendien kan iedere deelnemer, ook na dit concert vrijblijvend deelnemen aan 2 repetities samen met Educa Symfonia o.l.v. dirigent Joël Smits in Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam. Ook enthousiast geworden? Meld je snel aan, des te eerder krijg je de muziekpartijen thuisgestuurd om alvast te kunnen repeteren.

VKSO

Reageer op deze post

Geef een reactie