01 jan, 1970

Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest

Locatie en informatie

logo LEAD conductors

LEAD is de internationale Leiderschap Academie Dirigenten en heeft als hoofddoel (recent) afgestudeerde dirigenten een lifelong learning proces te bieden met supervisie, masterclasses, mentoring, coaching en advies en hen onderling te verbinden in een netwerk/platform voor intervisie. Leiderschap en maatschappelijke functie van de professionele musicus en de context waarin deze werkt, zijn belangrijke thema’s.

Onderdeel van LEAD zijn twee weekends per jaar waarin de deelnemers gedurende het weekend intensief bezig zijn met het dirigentenvak. Deze weekends worden gehouden op Resort ‘Hof van Saksen’.

Tijdens het  septemberweekend op Hof van Saksen, begeleid het Veenkoloniaal Symfonie Orkest op zondag 25 september a.s. de masterclasses voor dirigenten o.l.v. o.a. Hans Leenders, Chris Fictoor, Geert Jan van Beijeren. Ter afsluiting van dit ‘LEADweekend’ zal het Veenkoloniaal Symfonie Orkest o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher een toegankelijk klassiek concert uitvoeren op Resort Hof van Saksen met werken van W.A. Mozart, P. Mascagni, en N. Rimsky Korsakov.

 

Programma:

Ouverture die Zauberflöte    W.A. Mozart

Intermezzo Sinfonico             P. Mascagni

Scheherezade deel 3 en 4      N. Rimsky Korsakov

notes

Aankomende concerten

11 dec, 2022

Kerstconcert in sfeervolle St. Jozefkerk

‘Komt allen tezamen’ en onderga deze intens muzikale sfeer in aanloop naar wellicht één van de mooiste momenten van het jaar: Kerstmis!

lees verder
06 jan, 2023

Nieuwjaarsconcert Atlas Theater

lees verder
08 jan, 2023

Nieuwjaarsconcert Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum

Een muzikale toost op 2023!

lees verder
beoordelingen clarinet
"

Enkele beoordelingen op Facebook:

- Ik vind dit een super veelzijdig orkest
- 5 sterren is het zeker waard
- Een super orkest
- Geweldig orkest!

" bekijk alle beoordelingen op facebook

Dit zijn onze zakelijke vrienden