14 apr, 2017

Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest

Locatie en informatie

Doe dan mee aan de Meespeelmiddag van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest (VKSO) i.s.m. het educatief symfonisch orkest ‘Educa Symfonia’ op 14 mei a.s.

Heb je een passie voor het bespelen van een muziekinstrument en heb je wel zin in een onvergetelijke en leerzame muzikale ervaring? Beschik je over minimaal niveau B of heb je minstens een aantal jaren les gehad? Geef je dan  nu op om een middag plaats te kunnen nemen in een groot symfonisch orkest waarbij jou een podium wordt geboden om voor een aanwezig  publiek een concert van plm. 30 minuten uit te voeren o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Bekwame orkestleden zullen jou deze middag met veel plezier begeleiden tijdens het concert.

Leeftijd speelt hierbij geen enkele rol, wel je motivatie en enthousiasme.

Om zich goed voor te bereiden, ontvangen de deelnemers van te voren toegankelijke muziekpartijen om deze thuis te kunnen instuderen, alvorens zij plaats zullen nemen naast de orkestleden van het educatief symfonisch orkest ‘Educa Symfonia’(voorheen VKSO-opleidingsorkest-vanBeresteyn)  en het ‘Veenkoloniaal Symfonie Orkest’(VKSO).  Nadat de deelnemers op zondagmiddag 14 mei a.s.,vanaf 15:00 uur de muziekwerken  'Hornpipe' - G.F. Händel en 'Newyork, New York - F. Sinatra

samen met ‘Educa Symfonia’ hebben gerepeteerd, zullen zij zich met dit orkest en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest presenteren in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank.                                             

 Onder leiding van dirigent Lubertus Leutscher zal het muzikaal beoogde resultaat ten gehore worden gebracht aan het aanwezige publiek. Aanvang concert  18:00 uur.  Einde concert 18:30 uur. Het concert is vrij toegankelijk. Adres: Torenstraat 108 Wildervank

Deelname Meespeelmiddag € 10,00 incl. muziekpartijen, consumpties en belegde broodjes                                                           

Voor meer info en/of aanmelding vóór uiterlijk 5 mei: b.beugels@planet.nl 

Foto: Henk Lansink

 DSC_3605

 

 

notes

Aankomende concerten

05 mei, 2023

Carmina Burana in wereldberoemde Smetana concertzaal Praag

Het VKSO is gevraagd om het iconische meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff uit te voeren samen met een groot internationaal projectkoor en fenomenale solisten in het Praagse historische Obecni Dum waartoe de wereldberoemde Smetana concertzaal behoort.

lees verder
04 jun, 2023

Slotconcert Klassiek in’t Veen in concertboerderij d’Rentmeester

Concertboerderij d’Rentmeester voorheen ‘Onder de linden’ staat sinds jaar en dag in de wijde omtrek en ver daarbuiten bekend om de veel bezochte concertzaal. Niet voor niets want de kenmerkende akoestiek en de warme sfeer geven de optredens een extra cachet: Intiem en toch groots!

lees verder
beoordelingen clarinet
"

Enkele beoordelingen op Facebook:

- Ik vind dit een super veelzijdig orkest
- 5 sterren is het zeker waard
- Een super orkest
- Geweldig orkest!

" bekijk alle beoordelingen op facebook

Dit zijn onze zakelijke vrienden