23 sep, 2023

Het VKSO met Wia Buze & Erwin de Vries! Een heerlijke avond met Grunneger evergreens van Ede Staal en de mooiste classicals ooit gemaakt!

De traditionele ‘Grunneger aftrap’ van Theater Geert Teis staat ditmaal in het teken van Grunneger icoon Ede Staal. Vele bekende songs van Ede worden uitgevoerd door het VKSO (Veenkoloniaal Symfonie Orkest) en gezongen door de populaire Groningse streektaalzangers Wia Buze en Erwin de Vries.

Iconiche songs van Ede Staal worden afgewisseld met feelgood klassiekers. Het belooft een prachtige avond te worden, het perfecte begin van het nieuwe theaterseizoen!
Het concert staat onder leiding van dirigent Lubertus Leutscher.

Het VKSO staat bekend om haar veelzijdige programmering. Naast de klassieke programma’s worden er regelmatig concerten gespeeld waarin het VKSO niet schroomt om regelmatig uit haar comfortzone treden!

Arrangementen: Henk Meutgeert

Locatie en informatie

Theater Geert Teis

Teisplein 2

€22,50 p.p. incl. koffie/thee vooraf

Aanvang: 20:00 uur

notes

Aankomende concerten

08 jun, 2024

VKSO speelt Symfonie no. 4 van Anton Bruckner

Terwijl Johann Strauss jr. in 1874 ‘Fledermaus’ componeert, voltooit de in Oostenrijk geboren componist en organist Anton Bruckner (1824 – 1896) in hetzelfde jaar de eerste versie van de 4e symfonie. Na meerdere herzieningen en toevoegingen van overige delen, ging in 1881, één van de meest volprezen symfonieën van de hand van Bruckner, in Wenen in première: Symfonie no. 4

lees verder
15 jun, 2024

Klassik Nacht in het Duitse Haren(Ems)

In brede zin genieten van cultuur staat bij ‘Klassik Nacht’ altijd voorop, waarbij klassieke- en filmmuziek, internationale performances en culinaire hoogstandjes dit concert weer kleurrijk zullen maken!

lees verder
beoordelingen clarinet
"

Enkele beoordelingen op Facebook:

- Ik vind dit een super veelzijdig orkest
- 5 sterren is het zeker waard
- Een super orkest
- Geweldig orkest!

" bekijk alle beoordelingen op facebook

Dit zijn onze zakelijke vrienden