11 dec, 2022

‘Komt allen tezamen’ en onderga deze intens muzikale sfeer in aanloop naar wellicht één van de mooiste momenten van het jaar: Kerstmis!

Ervaar de warmte van het samenzijn, het samen zingen, maar geniet bovenal van de meesterlijke Peer Gynt Suite no.1 van Edvard Grieg en de indrukwekkende symfonie no.5 van Pjotr IIjitsj Tsjaikovski tijdens dit hartverwarmende kerstconcert in de beeldbepalende en tot Rijksmonument uitgeroepen, Sint Jozefkerk te Zandberg, waar je wordt opgewacht door het voltallig VKSO, het orkest van de Veenkoloniën o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher

Na afloop van het concert kan men nog even blijven nagenieten van een glühwein, koffie of thee

Locatie en informatie

St. Jozefkerk

Kerklaan 23 Zandberg

Aan de kassa: €15,00 p.p. Bij reservering €12,50 p.p. kinderen tot 12 jaar gratis entree. Voor reserveringen: secretariaat@vkso.nl

Aanvang: 16:00 uur

notes

Aankomende concerten

05 mei, 2023

Carmina Burana in wereldberoemde Smetana concertzaal Praag

Het VKSO is gevraagd om het iconische meesterwerk Carmina Burana van Carl Orff uit te voeren samen met een groot internationaal projectkoor en fenomenale solisten in het Praagse historische Obecni Dum waartoe de wereldberoemde Smetana concertzaal behoort.

lees verder
04 jun, 2023

Slotconcert Klassiek in’t Veen in concertboerderij d’Rentmeester

Concertboerderij d’Rentmeester voorheen ‘Onder de linden’ staat sinds jaar en dag in de wijde omtrek en ver daarbuiten bekend om de veel bezochte concertzaal. Niet voor niets want de kenmerkende akoestiek en de warme sfeer geven de optredens een extra cachet: Intiem en toch groots!

lees verder
beoordelingen clarinet
"

Enkele beoordelingen op Facebook:

- Ik vind dit een super veelzijdig orkest
- 5 sterren is het zeker waard
- Een super orkest
- Geweldig orkest!

" bekijk alle beoordelingen op facebook

Dit zijn onze zakelijke vrienden