Lid worden van het VKSO

Is het bespelen van een instrument uw passie en beschikt u over een dosis enthousiasme en bereidwilligheid om binnen een collectief van ruim 75 getalenteerde amateurs, studenten van het conservatorium en professionele musici te musiceren?

Bent u plm. 20 jaar of ouder en geïnteresseerd? Dan bent u hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de audities! ( studenten aan het conservatorium en professionele musici hoeven uiteraard niet deel te nemen aan audities!)

Amateurs zijn verplicht om auditie te doen en worden in de gelegenheid gesteld om op een auditie een werk naar eigen keuze uit te voeren.

Voor een auditie kunnen zij zich aanmelden bij: artistiekezaken@vkso.nl

Het VKSO repeteert 1x per maand (1e zondag van de maand) van 18.30 uur – 21.30 uur in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank. Op enkele zondagen zullen extra repetities gehouden worden ter voorbereiding op concerten, waarbij bovengenoemde tijdstippen worden gehanteerd. (tijdens schoolvakanties worden er geen repetities gepland) De concerten worden ruim van te voren gepland, zodat een ieder zijn/haar agenda hierop kan afstemmen.

Het bestuur van het VKSO biedt haar orkestleden de volgende faciliteiten:

  • Gratis koffie en thee tijdens de repetities.
    Voor diegene die een langere reistijd nodig hebben voor het bijwonen van een repetitie, worden belegde broodjes aangeboden.
  • Reiskostenvergoeding: een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km, geldt uitsluitend voor orkestleden die buiten een straal van 30 km ( norm routeplanner)vanaf het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum (repetitieruimte) wonen. Hierbij is het verplicht om indien mogelijk te carpoolen!

De contributie bedraagt € 100,- per jaar en kan in max. twee termijnen worden voldaan. Contributie voor studenten € 75,- Afgestudeerden van het conservatorium en professionele musici zijn vrijgesteld van contributie.